Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Linie de adapare automata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Linie automata
Out Of stock
Descriere
Avantaje

Functionalitate perfecta. Performanta optima. Nu exista deseuri, nici scurgeri, asternut intotdeauna uscat. Furnizarea permanenta de apa proaspata. Mediu sanatos. Mai putina mortalitate.

REGULATOR DE PRESIUNE
Simpla pornire a unui robinet permite un flux de apa constant si abundent. Presiunea apei poate fi reglata cu usurinta de butonul corespunzator plasat sub plaman. Controlul exact al presiunii apei este asigurat prin tubul de cristal si prin bila.

UNITATE PLAMAN
Consta dintr-un furtun transparent cu o bila de nivel adecvata pentru a mentine sub control presiunea apei, include un robinet special pentru curatarea liniei.

CUPA OVALA PENTRU CURCANI DE O ZI
Forma sa ovala speciala permite o adapare usoara pentru curcanii tineri. Pentru a facilita aprovizionarea cu apa in primele zile, includeti o mica minge in cupa.

CUPA ROTUNDA PENTRU CURCANI ADULTI
Forma rotunda a acestei cupe este potrivita pentru a reduce pierderile de apa atunci cand beau pasarile adulte, asigurand conditii de asternut uscat.

INSTALARE
5 cupe la fiecare 3 m
4 cupe la fiecare 3 m
3 cupe la fiecare 3 m

CAPACITATEA DE ADAPARE
Curcani de o zi: 30-40 de pasari per adapator.

Curcani adulti: 15-30 de pasari per adapator, in functie de sex si greutate.

Comanda minima palet intreg.

Clienti nostri sunt abatoare pasari, ferme de crestere curcani, broiler, ouatoare, producatori de oua, incubatoare oua, multinationale pe segmentul industrial care sunt interesati in produse foarte durabile in timp , astfel scazandu-si costurile cu pana la 50 - 70%.
Avem peste 300 de clienti mari si foarte mari si mii de clienti medii si mici care comanda de la noi continuu datorita calitatii si seriozitatii noastre.
Dovezi si poze gasiti pe site-ul nostru in sectiunea Blog si testimoniale.
https://globalpoultryequipments.com/
Trimite mesaj
Din Gura in Gura